TV-kast is 50 tot 60 cm hoog

Hoger wil je niet, dan zit je niet lekker te kijken.

De maat van de TV bepaalt mede de maat van de kast. Het is het mooist als de kast een stuk breder is dat de televisie. Je wil daarnaast dat de kast ruim staat. Met minimaal 30 cm aan weerszijden.

De meeste series bij Pastoe kunnen zowel hangend als vrijstaand op een onderstel. Wij hebben wel zo onze voorkeuren. Zo vinden we Vision hangend het mooist.

In een TV kast gaat al je apparatuur en worden de kabels weggewerkt

We willen liever geen kabels zien, dus zorgen we ervoor dat alle kabels onzichtbaar door de kast lopen. Bij hangende kasten moeten kabels door het bovenblad en de bodem. Bij staande kasten maken we kabelgaten achterin. Ook binnendoor kan je kabels doorvoeren. Door een uitsparing in het achterpaneel, kan je bij het stopcontact als deze achter de kast valt.

Bedien apparatuur in een dichte kast door middel van een infraroodverlenger, dan kunnen de deuren dicht blijven.

TV kasten in alle maten en configuraties

Wij kiezen doorgaans voor een voor een rustige kleurstelling, dan gaat de kast langer mee. Als je een rustige kleurstelling in de rest van de kamer hebt, mag je best een uitgesproken kleur kiezen.

Als je wilt dat we je adviseren over de kleurstelling van je kast, neem dan zoveel mogelijk foto's vanuit huis mee naar je afspraak, of stuur ze naar ons op voor een eerste advies.

Als je de muur achter een kleur wilt geven, kun je de kleurcodes krijgen van de Pastoe kleuren en we adviseren je over bijpassende kleuren.

Onze favoriete tv-kasten

Vision Cabinet Horizon

h b d prijs
54 216 45 2695

productinformatie

Landscape Joost Selectie

h b d  prijs
60 228 45,5 2775

productinformatie

Noon Joost Selectie

h b d  prijs
57 212 45 2775

productinformatie

Frame F02 Sean

h b d  prijs
60 270 54 3575

productinformatie

Meer inspiratie